VERSANT - brandul de carte non-fiction ridică cititorii cu balonul deasupra capitalei

VERSANT - brandul de carte non-fiction ridică cititorii cu balonul deasupra capitalei

miercuri, 10 oct. `18

VERSANT invită cititorii să-și schimbe perspectiva; atât asupra literaturii științifice și a modului în care ea se scrie, cât și asupra realităților din jurul lor. Joi, 25 octombrie 2018, se lansează oficial Versant - brandul de carte care promite non-fiction revelator și incitant. Cu această ocazie, editura Vellant urcă 50 de cititori în balonul cu aer cald și le oferă o altă imagine asupra capitalei.

Sunt invitați în balon:

  • cititorul riguros, avid de cunoaștere
  • fanii noutăților non-fiction
  • oricine se întreabă către ce se îndreaptă cultura și cunoașterea

Doritorii sunt invitați să aleagă două cărți Versant și să le comande pe site-ul www.vellant.ro

Împreună cu comanda, vor primi un bilet de acces pe care este menționat intervalul dedicat de zbor. Călătoria cu balonul Versant are loc doar joi, 25 octombrie, între orele 18 și 20, în Parcul Izvor din București. și oferă o perspectivă panoramică, prin ridicare la ancoră la 10-30 metri deasupra solului, în funcție de vânt. Locurile sunt limitate și se ocupă în ordinea inscrierii (se consideră „înscriere”, comanda finalizată pe site).

Misiunea colecției Versant

Noi credem că, dacă urci pe raftul cărților citite, ai o perspectivă din ce în ce mai largă asupra lumii în care trăim. Pentru Versant am ales cu pasiune, responsabilitate și discernământ acele cărți care ne inspiră și ne dezvăluie universuri nebănuite. Versant înseamnă nonfiction revelator și incitant. Vă invităm ca, împreună, să descoperim cât de sus ne poate duce.

Notă: Dacă vremea este nepotrivită pentru zbor în data de 25 octombrie, călătoria cu balonul se va reprogama, biletele rămân valabile.