lansare VERSANT și discuție despre rolul literaturii științifice / joi, 25 octombrie, h17

lansare VERSANT și discuție despre rolul literaturii științifice / joi, 25 octombrie, h17

joi, 25 oct. `18

lansare VERSANT și discuție despre rolul literaturii științifice / joi, 25 octombrie, h17

Lansare colecție VERSANT

Schimbăm perspectiva.

Editura Vellant vă reamintește că joi, 25 octombrie, ora 17:00 are loc la Cărturești Carusel discuția despre rolul literaturii științifice de calitate și lansarea VERSANT.

La dezbaterea organizată cu prilejul lansării colecției VERSANT - brandul de carte care promite non-fiction revelator și incitant, participă:

  • Corina Negrea, realizator de emisiuni de știință la Radio România Cultural, 27 de ani vechime în jurnalismul radio de știință, din 1998 - corespondentul Radio România la premiile Nobel de la Stockholm si Oslo (din 2007) și realizatoarea unei arhive cu peste 40 de interviuri cu laureați Nobel.
  • Marius Cosmeanu, jurnalist și sociolog, câștigător al unui premiu european și unul american de presă, bursier al mai multor organizații internaționale de prestigiu. În prezent, este editorul Savantgarde, un blog și un newsletter pe teme SciTech, și nu numai.
  • Simona Radu Răuță, psihiatru psihoterapeut, fondator Vellant și consultant editorial
  • Doru Someșan, coordonator VERSANT și moderatorul discuției


Evenimentul începe la ora 17:00 și are loc la Cărturești Carusel. Primii 20 de participanți veniți, vor fi și serviți cu un volum din colecția VERSANT.

După discuție, urma să plecăm împreună spre Parcul Izvor de unde zburam cu balonul cu aer cald pentru a avea o altă imagine asupra capitalei. Din start, ne-am asumat că, dincolo de bunele intenții și entuziasm, depindem de condițiile meteo: un balon cu aer cald se poate ridica doar în condiții de vânt minim. Din păcate, vântul s-a pornit și nu e de „stăpânit”. Vom reprograma ridicarea cu balonul la o dată cât mai apropiată, suntem cu ochii pe prognoză și o să fiți anunțați cu cel puțin 24h înainte pentru a putea seta experiența în agendă.