Cartea Năsoaselor, de Alexandra Rusu | lansare

Cartea Năsoaselor, de Alexandra Rusu | lansare

miercuri, 7 dec. `16

Cartea Năsoaselor, de Alexandra Rusu | lansare

Vă invităm miercuri, 7 decembrie, de la ora 18:00, în mansarda Librăriei Cărturești Verona, să lansăm împreună Cartea năsoaselor - un basm modern, o carte de aventuri, o fabulă cu tâlc dintr-o lume grotească, dar fascinantă și fermecătoare, descrisă de Alexandra Rusu, desenată de Loreta Isac și publicată de Editura Vellant.


"Un motan, Maurizio Furlini, trei prințese, Hermina, Sandrina și Carina, Michael Jackson, un castel din piftie, Miaus Maximus, James Joyce, farmacia lui Bili Bambao, zeul Eros și un concurs de frumusețe sunt doar câteva dintre rotițele care compun mecanismul dement al acestui fals basm, adresat celor mai rafinați cititori. Cartea Năsoaselor e o fantezie ironică, o feerie sarcastică și grotescă, cea mai țăcănită carte pe care am citit-o de multă vreme încoace, care ar putea concura de la egal la egal metaficțiunile lui Donald Barthelme sau Robert Coover."
T.O. Bobe


"Bine ați venit în scârboasa, dar fascinanta și chiar fermecătoarea lume a năsoaselor! Veți fi uimiți, îngrețoșați, încântați și mai cu seamă veți râde cu poftă. E o lume în care vă veți simți foarte bine și în care veți vrea să mai rămâneți și după terminarea cărții. Alexandra Rusu oferă un spectacol plin de imaginație și umor, în care se adresează copiilor și adulților deopotrivă. Cu toții au de câștigat dacă intră în jocul ei, în lumea ei."
Cezar Paul-Bădescu