LIVE cu scriitoarea Carmen Maria Machado

LIVE cu scriitoarea Carmen Maria Machado

duminică, 14 oct. `18

LIVE cu scriitoarea Carmen Maria Machado

„Dacă stai să te gândește, poveștile curg una într-alta, așa cum curg picăturile de ploaie într-un iaz. Fiecare se naște într-un alt nor, însă o dată ce s-au unit, nu le mai poți diferenția.”

Așa ne-am imaginat și noi când am provocat o discuție privată între autoarea celei mai recente cărți din colecția #endorfiction și 10 femei curajoase din România, un „pillow talk” moderat de Alexandra Rusu și accesorizat de MURMUR

Deși este un eveniment privat, dăm puțin draperia la o parte, miercuri, 25 octombrie, într-un live cu scriitoarea Carmen Maria Machado, transmis exclusiv online pe instagram și facebook Vellant. Așteptăm întrebările voastre pe această pagină, în comentarii.

Cea mai recentă #endorfinaliterara se poate comanda de aici >> http://vellant.ro/carte/corpul-ei-si-alte-desfatari-152983300

(Dacă citiți „Corpul ei și alte desfătări”, de Carmen Maria Machado, cea mai recentă endorfină literară, dați vestea mai departe cu #endorfiction pentru că poveștile altor femei pot fi poveștile femeilor din România.)

Carmen Maria Machado scrie și trăiește în Philadelphia împreună cu soția ei. Cu origini cubaneze și austriece, Carmen Maria Machado are un masterat în scriere creativă de la Iowa Writers' Workshop și a primit burse și rezidențe importante, de la Michener-Copernicus Foundation, Elizabeth George Foundation, CINTAS Foundation, Speculative Literature Foundation, Universitatea din Iowa, Yaddo Corporation, Hedgebrook și Millay Colony for the Arts. A debutat cu volumul de povestiri Corpul ei și alte desfătări (Her Body and Other Parties), în 2017. Multipremiat și nominalizat, acest volum este privit de critici ca semnalând apariția unui scriitor de anvergură, iar povestirile au fost republicate în reviste și antologii prestigioase: Year’s Best Weird Fiction, Best American Science Fiction & Fantasy, Best Horror of the Year, The New Voices of Fantasy și Best Women's Erotica. Ca eseist și critic, Machado publică frecvent în The New Yorker, Granta, Lightspeed Magazine.