Feminitate de martie. Prinde reducerea!

Feminitate de martie. Prinde reducerea!

miercuri, 27 feb. `19

Feminitate de martie. Prinde reducerea!

Aaaah, martie! Soare, muguri și verdeață, primăvară, noi adăugăm întâlniri și cârți însemnate. Plus o reducere de 20% la orice comandă pe care o faceți pe site între 1 și 8 martie. Înserați #FEMINITATE20 în câmpul „cod voucher” din pagina de comandă*.

Întâlniri însemnate:

@Craiova, în caravana Gaudeamus, între 27 februarie și 3 martie, așteptăm craiovenii la standul Vellant de la Gaudeamus local, la Teatrul Național „Marin Sorescu”, la etaj.

@Mezanin Market, în Palatul Universul din București, suntem printre designeri și oameni faini, chiar de weekendul de mărțișor, între 2 și 3 martie.

@Constanța, DoorsClub, Jean-Lorin Sterian aduce, pe 11 martie, The Solitude Show - un dialog live cu participanți, despre singurătate și valențele ei pornind de la Home Alone 3, volumul său de poezie, primul și ultimul.

@MODUL Cărturești, povestea iepurilor de cărbune imaginați de Ioana Trușcă în Turb@ continuă în Pa_CT - al doilea volum de bandă desenată din seria coordonată de Justin Baroncea se lansează pe 14 martie. De data aceasta, iepurii o iau razna :) Desenați de Cristina Ginara, iepurii construiesc o barcă, pleacă din Constanța, sunt animați de TRSC și vă dau întâlnire la MODUL. Veniți să-i vedeți într-o expoziție show powered by One Night Gallery și UNAIM, un eveniment la care puteți pune mâna și pe barcă și pe volumul Pa_CT.

@MATER la workshopul „Reinventing the way organizations work” ne (re)vedem pe 19 martie, am scris aici despre acest intro în filosofia lui Freederic Laloux pe care îl facem Emanuele în fiecare lună.

Cărți însemnate la pachet:

*Comandă de la noi din casă și folosește codul #feminitate20 în câmpul „Cod de voucher” pentru a beneficia de reducere de 20% la orice comandă pe care o faci între 1 și 8 martie pe www.vellant.ro Prin comanda ta, susții direct activitatea editurii, iar noi te recompensăm și cu un mesaj personal.

Lecturi însemnate!

echipa Vellant