Vellant - perspective cu endorfine

Vellant - perspective cu endorfine

sâmbătă, 16 iun. `18

Vellant - perspective cu endorfine

Care este perspectiva unui Smart City de la înălțime? Dar dacă este privit de Smart Citizens? Cum se vede lumea din jur dacă te înconjori de endorfine? Vellant lansează Versant cu o viziune care schimbă perspectiva asupra Street Delivery. La sol, răspândim endorfine, fin culese din ficțiune.

Doar sâmbătă, pe și deasupra străzilor Edgar Quinet și Arthur Verona.

https://www.facebook.com/events/515124838912025/

Concurs:

„Nu cred în smart cities, cred în smart citizens.” - spunea Ezio Manzini, cel mai important teoretician al inovației sociale. La fel și noi, echipa Vellant, credem că cetățenii isteți, activi și reactivi, construiesc orașele locuibile. La această ediție a Street Delivery, ne-am întrebat ce am înțelege dacă am privi un decupaj dintr-un smart city creat de smart citizens din altă perspectivă. Adică de la înălțime.

Sâmbătă, 16 iunie, ridicăm două zepeline cu camere video și transmitem live de deasupra străzilor Arthur Verona și Edgar Quinet. Am ales acest moment să lansăm și pagina de facebook Versant și un concurs.

Vă invităm să privim transmisiile live la sol (pe cele două ecrane) și online (pe paginile Vellant și Versant) și să găsim înțelesuri.

  1. Dă like paginii Versant
  2. Reacționează la live-urile din zepeline (scrie un comentariu sau distribuie cu gând despre ce înseamnă Smart Cities)

Premiem aleator un smart citizen cu un pachet de 5 cărți din noul brand Versant și recompensăm ales cele mai interesante reacții cu titluri potrivite.

Intră în Versant până pe 18 iunie și poți participa la concurs sau oricând și poți contribui la conversația despre limitele cunoașterii.

„Orașele colaborative sunt singura șansă.” Ezio Manzini